Árfolyam   |  
Hasznos   |   Kedvezmények   |   Hírlevél   |   Prospektus   |   Elérhetőségeink   |   Viszonteladóink   |   Viszonteladóknak
Egyiptom
FŐOLDAL EGYIPTOM JORDÁNIA IZRAEL CIPRUS TÖRÖKORSZÁG GÖRÖGORSZÁG MALLORCA THAIFÖLD KÖRUTAK
Repülőjegy foglalás
Prospektus
TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
Kérje INGYENES segítségünket!
Adja meg telefonszámát, INGYEN visszahívjuk!
Válasszon országot!
Válasszon régiót!
Válasszon szállodát!
Mikor szeretne utazni?
Kérdései:
Honnan hallott irodánkról?

Ingyenes értesítőt kérek az akciókról!
ELKÜLD!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Egyéb leíró oldalakKoncert Jordániában 2012PFLUM ORSI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJA

Sokfelé jártam már a világban, de ezt az egy hetet Jordániában azon utazásaim között tartom számon, amelyeket meghatározónak nevezek az életemben. Megkaptam az egyik legszebb születésnapi ajándékot az élettől. Még mindig a hatása alatt vagyok. Ritkán adódik az életben olyan, amikor valami úgy sikerül, hogy abból táplálkozol a későbbiekben.

Számomra a koncert és ez az egy hét Jordániában rendkívül különleges volt. Jerash 3000 éves római kori színházának színpadán állni és énekelni életre szóló hatással volt rám. A színház páratlan energiája, a csodálatos fények, a ragyogó előadók, úgy mint Illényi Katica, a Magna Cum Laude és Somogyi András, varázslatos atmoszférát teremtettek. Az est háziasszonyaként és egyben fellépőként óriási izgalommal vártam az előadást, szerettünk volna különleges és maradandó élménnyel szolgálni az utasoknak és magunknak is. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy rendkívül jól sikerült. A közönség csodálatos volt, tapsoltak és táncoltak.

Izgalmas volt egy teljes hetet együtt tölteni a koncert után az utasokkal. Nagyon kedves emberekkel ismerkedtünk meg, együtt vízilabdáztunk, kirándultunk, szórakoztunk.

A hét másik fénypontja számomra Petra volt. A rózsaszín-narancs színben pompázó sziklák, a szűk szurdokok, a sziklákba vájt és faragott "remekek" annyira megragadták fantáziám, hogy azóta is visszavágyom e lélegzetelállítóan csodás helyre, szeretnék eltölteni néhány napot a lazacszínű sziklák árnyékában meditálni és feltöltődni.

Házigazdáink, a jordániai arabok és a beduinok, rendkívül vendégszeretők és figyelmesek. A bazárok hangulata, a mosolygós helyi emberek, a beduin tea, a kardamon ízesítésű arab kávé, a vajpuha csokoládéba mártott datolya, a sok sok kirándulás, az ízletes arab ételek, a csodás napsütés, a lubickolás a tengerben, a mesés hotel és kellemes kiszolgálás megtette a hatását.

Vörös homokkő-sziklák, fantasztikus szikla formák, vörös homok dűnék és homok tenger váltogatják egymást a sivatagban, míg színpompás korallok és állatok sokasága tarkítja a Vörös-tengert. Elmondani nem lehet, ezt látni kell!!! Annyi élménnyel gazdagodva tértem haza, hogy alig tudok visszailleszkedni a mindennapokba. Talán az könnyíti kicsit ezt az érzést, hogy miután folyamatosan megörökítettük az egy hét történéseit, most nekiálltunk elkészíteni a koncert és útifilmet. Izgalmas érzés ismét átélni ezen egy hét szépségeit.

Köszönöm a lehetőséget Ahmed Baghat barátomnak és az Anubis Travel összes dolgozójának. Sok sikert kívánok a jövőben és megannyi élményt mint amiben mindannyiunknak része lehetett. Remélem e nemes és egyedülálló kezdeményezés első állomása volt csak Jordánia és 2013 ismét a csodás koncertek és utazások éve lesz!

Pflum Orsi

ELÉRHETŐSÉGEINK
Anubis Travel Utazási Iroda  |  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.  |  Telefon: (1) 213-9693, Fax: (1) 201-6994  |  E-mail: info@anubistravel.hu  |  MKEH: U-000186/2002
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00  |  Szombat-Vasárnap: Zárva
VISZONTELADÓ PARTNEREINK
Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.
Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.
Üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, hajóút, hétvége, repülő, repülőjegy, charter, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, El Gouna, Makadi Bay, Nílus, Jordánia, Aqaba, Holt-tenger, Tala Bay, Dead Sea, Marina Plaza, Mina, Dead Sea Spa, Aqaba Gulf, Mövenpick, Days Inn, Sunrise, Beach, Club, Aqua Park, Sea Gull, Sea Star, Steigenberger, Sunny Days, Laguna Vista, Savoy, Oriental, Le Pacha Cataract, Sonesta, Izrael, Szentföld, Szíria, Thaiföld, Phuket, Bangkok
Anubis Travel © 2012 Minden jog fenntartva!  |  Oldaltérkép
Logok VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA
 
Kedves Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánkban a mai napon 08:00 és 16:00 óra között ELMŰ karbantartás miatt áramszünet van. Ez idő alatt mind a telefonos, illetve a személyes ügyintézés sajnos szünetelni kényszerül.
Köszönjük megértésüket!

Anubis Travel