Árfolyam   |  
Hasznos   |   Kedvezmények   |   Hírlevél   |   Prospektus   |   Elérhetőségeink   |   Viszonteladóink   |   Viszonteladóknak
Egyiptom
FŐOLDAL EGYIPTOM JORDÁNIA IZRAEL CIPRUS TÖRÖKORSZÁG GÖRÖGORSZÁG MALLORCA THAIFÖLD KÖRUTAK
Repülőjegy foglalás
Prospektus
TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?
Kérje INGYENES segítségünket!
Adja meg telefonszámát, INGYEN visszahívjuk!
Válasszon országot!
Válasszon régiót!
Válasszon szállodát!
Mikor szeretne utazni?
Kérdései:
Honnan hallott irodánkról?

Ingyenes értesítőt kérek az akciókról!
ELKÜLD!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Egyéb leíró oldalakHasznos információkTörténelem és városokTHAIFÖLD

Thaiföld: A Thaiföldi Királyság Délkelet-Ázsiában található. A Thai szó jelentése: szabadság. Ezért nevezik a Szabadok földjének, illetve a mosoly országának is. Észak-keleten Laosz, délkeleten Kambodzsa, délen Malajzia, nyugaton pedig az Andamán-tenger és Myanmar határolja. Thaiföld területe 513.000 km², mely kb. Spanyolország területével egyezik meg, és a világ 49. legnagyobb országa. Az ország északi része hegyvidékes, itt található a legmagasabb (2.576 m) hegycsúcs is, a Doi Inthanon. Thaiföld Ázsia egyik leglátogatottabb országa, évente kb. 10 millió ember érkezik ide, főként a téli, vagyis a novembertől áprilisig terjedő időszakban, amikor is a trópusi éghajlatra jellemző magas hőmérséklet, páratartalom és esőzés kevésbé jellemző. Miért is érdemes ezt az országot felkeresni? Főként a hely változatossága miatt, ahol is megtalálható a nyüzsgő nagyváros, teraszos rizsültetvények, csalogató fehér homokos, hosszan elnyúló tengerparti részek, valamint izgalmas aranyozott épületek, és vallási szentélyek. Ezen kívül mindenképpen figyelemre méltó az emberek vendégszeretete és a thai konyha. Fővárosa Bangkok.


Bangkok: Thaiföld legnagyobb területű városa az "Angyalok városa", az ország fővárosa. A Chao Phraya folyó keleti partján, az ország központi részén található. Ez a dinamikusan fejlődő város egyben politikai, kereskedelmi és kulturális központ is. Lakossága kb. 9-10 millió fő, egyike a világ legsűrűbben lakott városainak és itt található a legtöbb 90m feletti felhőkarcoló is. Legfőbb látványosságok: az arany és fekvő Buddha, a Királyi Palota, valamint a Hajnal templom, de ezen felül különlegesség még az úgynevezett "úszó piac", ahol a kereskedés a vízen közlekedő csónakokról zajlik. Érdemes belekóstolni a pezsgő éjszakai életbe is, de a silány éjszakai bárok helyett keressék a színvonalas szórakozóhelyeket, melyekben szintén bővelkedik ez a sokszínű metropolisz.


Phuket: Thaiföld legnagyobb és talán leglátogatottabb szigete. Az ország déli részén található, neve a maláj Bukit szóból ered, melynek jelentése: hegy. Ezt az elnevezést azért kapta, mert távolról egy, az Andamán-tengerből kimagasló hegynek tűnik. Repülőtere a sziget északi részén található, ahonnan kb. 1 órás repülőúttal érhető el Bangkok. Az üdülőövezetek a lélegzetelállító öblök mentén találhatóak, ahol fehér homokos, pálmafákkal szegélyezett partszakaszok és kristálytiszta türkiz színű víz várja az ide érkezőket. Legismertebb strandok Patong Beach-en és Katong Beach-en találhatók.

ELÉRHETŐSÉGEINK
Anubis Travel Utazási Iroda  |  1024 Budapest, Kis Rókus utca 1.  |  Telefon: (1) 213-9693, Fax: (1) 201-6994  |  E-mail: info@anubistravel.hu  |  MKEH: U-000186/2002
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00  |  Szombat-Vasárnap: Zárva
VISZONTELADÓ PARTNEREINK
Honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak tekintendők véglegesnek.
Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem továbbítjuk.
Üdülés, nyaralás, körutazás, utazás, városnézés, városlátogatás, tengerpart, hajóút, hétvége, repülő, repülőjegy, charter, egyptair, repülős út, szállás, hotel, resort, szálloda, akció, last minute, ajánlat, foglalás Egyiptom, Hurghada, Sharm El Sheikh, Kairo, Luxor, El Gouna, Makadi Bay, Nílus, Jordánia, Aqaba, Holt-tenger, Tala Bay, Dead Sea, Marina Plaza, Mina, Dead Sea Spa, Aqaba Gulf, Mövenpick, Days Inn, Sunrise, Beach, Club, Aqua Park, Sea Gull, Sea Star, Steigenberger, Sunny Days, Laguna Vista, Savoy, Oriental, Le Pacha Cataract, Sonesta, Izrael, Szentföld, Szíria, Thaiföld, Phuket, Bangkok
Anubis Travel © 2012 Minden jog fenntartva!  |  Oldaltérkép
Logok VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA
 
Kedves Utasaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánkban a mai napon 08:00 és 16:00 óra között ELMŰ karbantartás miatt áramszünet van. Ez idő alatt mind a telefonos, illetve a személyes ügyintézés sajnos szünetelni kényszerül.
Köszönjük megértésüket!

Anubis Travel